زردچوبه به عنوان یک ماده غذایی، آرایشی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. به طور گسترده ای به عنوان ادویه در آشپزی جنوب آسیا و خاورمیانه استفاده می شود.
از پرفروش ترین ادویه ها پودر زردچوبه هندی است.
رنگ زرد متمایز و طعم آن را به کاری می دهد. از آن به عنوان یک عامل رنگدهنده در پنیر، کره و سایر غذاها استفاده میشود در نتیجه نفوذ هند، زردچوبه راه خود را به غذاهای اتیوپی باز کرده است.
اگر به دنبال زردچوبه باکیفیت هستید ما به شما زردچوبه مهسان را معرفی می کنیم.
در آفریقای جنوبی، زردچوبه به طور سنتی برای دادن رنگ طلایی برنج سفید پخته شده استفاده می شود.
زردچوبه همچنین در محصولات غذایی تولیدی مانند نوشیدنی های کنسرو شده، محصولات لبنی، محصولات پخته شده، بستنی، کیک زرد، ماست، آب پرتقال، بیسکویت، ذرت بو داده، شیرینی، کیک، غلات، سس و ژلاتین استفاده می شود.
زردچوبه مشهدی سالیانه فروش بسیار بالایی در زمینه زرچوبه دارد.
این یک ماده مهم در اکثر پودرهای کاری تجاری است.
زردچوبه در غذاهای آسیایی کاربردهای زیادی دارد.
از زردچوبه هندی در طب سنتی هم استفاده می کنند.
از آن در غذاهای شور و شیرین استفاده می شود و در غذاهای شرقی مانند ترشی زردچوبه تازه استفاده می شود.
مصرف گزارش شده زردچوبه در کشورهای آسیایی در انسان در محدوده 200-1000 میلی گرم در روز است یا 160-440 گرم در هر نفر در سال ( Krishnaswamy 1996 ).
میزان مصرف در مناطق شهری کمتر است (200 میلی گرم در روز) نسبت به مناطق روستایی (600 میلی گرم در روز / فرد؛ Thimmayamma، Rau و Radhaiah 1983 ).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.