برنج کامفیروز بردیا غذای اصلی تقریباً در هر خانه ای است. از ابتدا در سراسر جهان خورده شده است. منشا دقیق این محصول ناشناخته است، اما بسیاری حدس می زنند که در جایی در چین، هزاران سال پیش کشف شده است.
برنج نقش مهمی در رژیم غذایی هر فرد ایفا می کند، به خصوص اگر در خط فقر یا زیر خط فقر هستید. به عنوان یک دانشجوی کالج و به عنوان یک آفریقایی، برنج یکی از غذاهای مورد علاقه من است.
درست کردن برنج ممکن است کار ساده ای به نظر برسد، اما وقتی بسیاری از آنها مورد آزمایش قرار می گیرند، برنج آنها خیس، سفت یا غیرقابل خوردن می شود.
اگر می خواهید سبک زندگی سالم تری داشته باشید، برنج قهوه ای را انتخاب کنید و اگر اینطور نیست، از برنج سفید استفاده کنید. تمام اقلام مورد نیاز برای این دستور غذا را می توانید در فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا کنید.
ابتدا تصمیم بگیرید که چند نفر تغذیه می شوند. ما به یک خانواده 4 نفره غذا می دهیم. میزان مصرف کلی برنج یک فنجان برنج برای هر دو نفر است.
قانون کلی این است که هر فنجان برنج به 1 3/4 فنجان آب نیاز دارد. به سینک بروید و دست های خود را با صابون آنتی باکتریال بشویید. هنگام دست زدن به غذا بسیار مهم است که از تمیز بودن دست ها و عدم وجود زخم باز مطمئن شوید.
قابلمه 4-5 لیتری را روی اجاق بگذارید و 3 1/2 پیمانه آب سرد داخل قابلمه بریزید. بعد، کاسه بزرگ همزن را بردارید و آن را در سینک قرار دهید. 2 فنجان برنج سفید یا قهوه ای را در کاسه بزرگ همزن بریزید و آب سرد را اضافه کنید.
با قرار دادن دست های تمیز خود در برنج، برنج را به سرعت آبکشی کنید و شش بار به صورت دایره ای حرکت دهید. دلیل آبکشی برنج حذف پودر تالک، نشاسته و کمک به جلوگیری از کلوخه شدن برنج است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.