خوردن انار ترش در بازار ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با افزایش خطر بیماری مزمن کمک کند.
التهاب کوتاه مدت یک پاسخ طبیعی بدن به عفونت و آسیب است با این حال، التهاب مزمن در صورت درمان نشدن می تواند مشکل ساز شود و امروزه به ویژه در فرهنگ های غربی رایج است.
هنگامی که التهاب مورد توجه قرار نگیرد، می تواند به بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، سرطان و بیماری آلزایمر کمک کند.
این تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که نشان داده شده است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در مطالعات لوله آزمایش و حیوانات هستند.
برخی از مطالعات انسانی همچنین نشان داده اند که مصرف آب انار می تواند نشانگرهای التهاب را در بدن کاهش دهد با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چگونه خوردن دانه های تازه انار بر التهاب در انسان تأثیر می گذارد، مورد نیاز است.
برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان دادهاند که ترکیبات موجود در میوه، آب و روغن انار میتواند به کشتن سلولهای سرطانی یا کاهش سرعت گسترش آنها در بدن کمک کند.
هم مطالعات آزمایشگاهی و هم مطالعات انسانی نشان می دهد که انار ممکن است به مبارزه با التهاب و کند کردن رشد سلول های سرطانی کمک کند.
در واقع، این میوه اثرات ضد توموری در سرطان های ریه، سینه، پروستات، پوست و روده بزرگ نشان داده است.
سایر تحقیقات حیوانی نشان داده است که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند همچنین به سرکوب پاسخ های التهابی و استرس اکسیداتیو کمک می کند.
طبق یک مطالعه قدیمیتر در لوله آزمایش، عصاره انار ممکن است برای کاهش رشد یا حتی مرگ سلولهای سرطانی پروستات مفید باشد.
آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) نشانگر سرطان پروستات در خون است اگر سطح PSA در مدت زمان کوتاهی دو برابر شود، نشان دهنده خطر قابل توجهی بالاتر مرگ ناشی از سرطان پروستات است.
دو کارآزمایی قدیمی نشان دادند که دادن آب یا عصاره انار به مردان، دوره زمانی دو برابر شدن PSA را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد و خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات را کاهش میدهد با این وجود، آزمایشات انسانی بیشتری مورد نیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.