مردم غالباً به عنوان غذای مغزی از مغز گردو سفید استفاده می کنند زیرا شبیه یک مورد است مطالعات متعددی ثابت می کند که مصرف گردو به طور مرتب عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
گردو به راحتی می توان به رژیم غذایی اضافه کرد و از نظر مواد مغذی بسیار غنی است آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم ، آهن ، روی و منیزیم هستند.
این آجیل های درختی سدیم کمی دارند ، بدون کلسترول هستند و از اسیدهای چرب امگا 3 خوب پر شده اند علاوه بر این ، مردم در اواخر سال 700 قبل از میلاد ، گردو را مهره سلطنتی می دانستند.
در آن زمان ، فقط برای رویال ها بود از آنجا که گردو در ایران سرچشمه گرفته است ، به عنوان گردو فارسی شناخته می شود.
گردو حاوی 65 ٪ چربی و 15 ٪ پروتئین است به عنوان یک مهره درخت ، محتوای کربوهیدرات ناچیز دارد. کربوهیدرات موجود در گردو در درجه اول به دلیل محتوای فیبر آنها است.
گردو دارای فیبر ، پروتئین ، امگا 3 و محتوای امگا 6 است این مواد مغذی در کنار هم به عنوان سرکوب کننده اشتها عمل می کنند.
علاوه بر این ، گردو ها باعث تحریک انسولین مناسب مغز می شوند که باعث افزایش مقدار پپتید Yy (Pyy) می شود ، هورمونی که باعث افزایش سیری می شود و باعث می شود معده برای مدت زمان طولانی تری احساس شود.
یک مطالعه نشان می دهد که یک رژیم غذایی ناشی از گردو باعث کاهش وزن بهتر نسبت به سایر رژیم های غذایی انرژی می شود.
از جمله گردو در رژیم غذایی شما به طور روزانه نه تنها به کاهش وزن کمک می کند بلکه ممکن است به مدیریت وزن نیز کمک کند.
طبق مطالعات ، محتوای ویتامین B در گردو به افزایش سطح انرژی کمک می کند می توانید مقداری گردو را به یک فنجان ماست اضافه کنید و به عنوان یک میان وعده اواسط صبح یک انگشت شماری بخورید یا آن را به یک اسموتی برای صبحانه اضافه کنید تا سطح انرژی را افزایش دهد.
گردو سرشار از اسید آلفا لینولنیک ، یک اسید چرب امگا 3 مبتنی بر گیاه است گردو همچنین از ترکیبات پلی فنولی بیشتری نسبت به سایر مهره ها برخوردار است. هر دو اسیدهای چرب امگا 3 و پلی فنول ها غذاهای اساسی برای مغز شما هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.