مغز پسته حاج وحید که از کلمه یونانی pistákion به معنای آجیل سبز گرفته شده است، یک مغز درختی محبوب است که قرن هاست در اطراف وجود داشته است.
اما آجیل محبوب میان وعده بسیار متنوع است و می تواند در همه چیز از پستو گرفته تا کلوچه استفاده شود در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد آجیل مغذی بدانید، از جمله فواید پسته و عوارض جانبی آورده شده است.
پسته آجیلی است که به صورت خوشه ای روی درختان بزرگ رشد می کند آنها با میوه های زرد و قرمز شروع می شوند که به سبز و بنفش می رسند.
مگی مون، M.S.، R.D.، رئیس بخش می گوید: بیشتر پسته ها در ایالات متحده در خاک های طبیعی غنی دره سان خواکین کالیفرنیا رشد می کنند، جایی که روزهای گرم و شب های خنک محیطی عالی برای رشد پسته های سالم ایجاد می کنند.
ارتباطات تغذیه برای پسته های شگفت انگیز مورد تایید متخصصان تغذیه خانه داری خوب آجیل محبوب با پوسته یا بدون پوسته موجود است و در انواع خام یا بو داده موجود است به علاوه، آنها سرشار از فواید تغذیه ای هستند پسته همچنین یکی از پر پروتئین ترین آجیل های میان وعده است.
مون می گوید که یک وعده پسته دارای بیش از 30 ویتامین مختلف، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است تقریباً 90 درصد از چربی پسته، نوع غیراشباع آن برای شما بهتر است یک وعده یک اونس که حدود 49 پسته است، فراهم می کند:
پسته یک انتخاب پروتئین گیاهی عالی در مقایسه با گوشت است زیرا به طور طبیعی بدون کلسترول هستند و به روز شما فیبر میافزایند.
او خاطرنشان میکند که از آنجایی که پسته مقادیر کافی از 9 اسید آمینه ضروری را فراهم میکند، این باعث میشود که آنها منبعی از پروتئین کامل
مون میگوید: پسته را میتوان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای تغذیه مناسب با دیابت گنجاند انجمن دیابت آمریکا حتی آجیل ها را یک “ابر غذای دیابت” می نامد، زیرا چربی سالم و تعداد فیبر آنها می تواند به مدیریت گرسنگی و کنترل قند خون کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.