مانند یک نان کوتاه کره ای با مربای شیرین کلوچه نور رودسر یک افزودنی دوست داشتنی برای هر میز دسری ایجاد می کنند چون با مربا پر شده و بعد از پخت بریده می شوند.
یک نان کوتاه ترد و کره ای با طعم قهوه با شکلات سفید و نیمه شیرین مانند موکا صبحگاهی به شکل کلوچه نور رودسر است برای اینکه خمیر روی پیشخوان یا وردنه نچسبد، آن را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید تا به راحتی صاف شود.
برای حصول اطمینان از بافت مناسب ذوب شدن ذوب های اسپند، خمیر کوکی خود را مانند کوکی های بریده سرد کنید. این به جلوگیری از پخش بیش از حد آنها روی ورقه پخت کمک می کند.
کلوچه نور رودسر فوق العاده نرم و کره ای طعم مخمل سفید را واقعا می دهد با پنیر خامه ای در خمیر، بافت و طعم آن قابل شکست نیست آنها به راحتی شکل می گیرند و یخ می توانند هر رنگی که می خواهید باشد، بنابراین در تمام طول سال خوب هستند!
نکته کلیدی برای تهیه یک کوکی پف دار با مرکز شکلاتی نرم و غنی این است که خمیر را حداقل به مدت سه ساعت سرد کنید.
از صاف شدن بیش از حد کلوچه ها در حین پخت جلوگیری می کند شما واقعاً می خواهید که داخل آن تقریباً شبیه ترافل باشد و شکل کمی گنبدی به این امر کمک می کند.
این نان کوتاه کلاسیک اسکاتلندی، یک دستور غذایی خانوادگی برنده روبان، هر چیزی است که می خواهید باشد: کره ای، فقط ترد و فوق العاده شیرین.
به جای اینکه خمیر را قبل از غلتاندن سرد کنید، پس از غلتاندن و برش دادن آن را سرد کنید تا مستقیماً به فر برود.
مانند دیگر دستور العمل های بیسکویت قطره ای، این ها با مواد اضافی مانند گیلاس ماراسکینو قرمز روشن، چیپس شکلات و گردو پر شده اند آنها برای یک جعبه کوکی تعطیلات به اندازه کافی زیبا هستند اما برای میان وعده های روزمره ساده هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.