شواهد باستان شناسی نشان می دهد که کنجد کنجد را با چی بخوریم یکی از قدیمی ترین محصولات کشت شده در جهان است.
قدیمیترین دانههای کنجد یافت شده در یک بافت باستانشناسی از سایت دره سند در هاراپا، اکنون در پاکستان، میآیند که قدمت آن به 4000 تا 4600 سال قبل میرسد.
من فقط می توانم تصور کنم که یافتن دانه ای به این پیری در تپه ای عظیم از زمین چقدر سخت خواهد بود. امیدوارم یکی از حفارها بعد از ناهار یکی از آن ها را از بین دندان های خود نیندازد.
دانههای کنجد از مریم گلی گیاه Sesame یا Sesamum indicum L میآیند.
یک محصول دانههای روغنی از خانواده Pedaliaceae، که در کمال تعجب من شامل سرخسهای تک چرخه یا خارهای یک پنی فرتینگ نمیشود.
یک غلاف کنجد یک تولید کننده پرکار، می تواند صدها دانه تولید کند. گیاه شناسان فکر می کنند که این گیاه در هند یا آفریقای کنونی منشا گرفته است.
و با توجه به اینکه هنوز در آفریقا به محصولات کشاورزی استان گلستان صورت وحشی رشد می کند، احتمالاً حدس محکمی است.
کنجد احتمالاً در جایی در شبه قاره هند اهلی شده است و احتمالاً در حدود 2000 سال قبل از میلاد از آنجا به بین النهرین گسترش یافته است.
حدود 500 سال بعد به مصر رسید مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان تا سال 200 قبل از میلاد، چینی ها کنجد را به اندازه کافی کشت می کردند تا آن را به یک محصول اصلی رایج تبدیل کنند.
تا به امروز، در برخی از فرهنگ ها، کنجد به دلیل توانایی آن برای تازه و خوش طعم ماندن برای مدت طولانی، مقاومت در برابر اکسیداسیون و ترشیدگی، به عنوان “ملکه دانه های روغنی” شناخته می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.