گوجه فرنگی بهترین منبع طبیعی لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان قوی که متعلق به خانواده ویتامین A است.
این اغلب به دلیل پتانسیل آن برای جلوگیری از سرطان پروستات در اخبار است، اما طبق بررسی در نوامبر 2011 در “پایگاه اطلاعاتی مرورهای سیستماتیک کاکرین”، تحقیقات نتایج متفاوتی را به همراه داشته است.
با استفاده از رب گوجه فرنگی ارگانیک غذاهای خوشمزه ای درست کنید.
مطالعه ای که در شماره اکتبر 2012 مجله “عصب شناسی” منتشر شد، گزارش داد که مردانی که لیکوپن بیشتری می خورند کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.
دستورالعمل هایی برای مصرف روزانه لیکوپن ایجاد نشده است، اما خوردن حدود 4 تا 8 میلی گرم در روز احتمالاً برای ایجاد فواید سلامت کافی است.
در 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اسپتیک 4.6 میلی گرم لیکوپن دریافت خواهید کرد.
ویتامین C بیشتر به عنوان یک آنتی اکسیدان شناخته می شود، اما انتقال دهنده های عصبی و کلاژن را نیز تولید می کند که از پوست و رباط های شما حمایت می کند.
توانایی های آنتی اکسیدانی آن از آسیب رادیکال های آزاد در سراسر بدن شما جلوگیری می کند، از جمله محافظت آنتی اکسیدانی از پروتئین ها و چربی ها در مغز شما.
یکی از پرفروش ترین رب ها می توان به رب گوجه فرنگی اسپادانا اشاره کرد.
ویتامین C موجود در پوست شما به محدود کردن آسیب های ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید کمک می کند.
مردان باید 90 میلی گرم ویتامین C در رژیم غذایی روزانه خود دریافت کنند، در حالی که زنان به 75 میلی گرم ویتامین C نیاز دارند.
میزان مصرف روزانه برای زنان باردار به 80 میلی گرم افزایش می یابد.
برای خرید رب گوجه فرنگی سانیا می توانید به سوپر مارکت ها مراجعه کنید.
هر کسی که سیگار می کشد به 35 میلی گرم اضافی در روز نیاز دارد. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3.5 میلی گرم ویتامین C دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.